Slide 1 Slide 1 Slide 1

Didax Drive, de digitale Aktetas

U bent vaak onderweg en u moet snel over gegevens kunnen beschikken die noodzakelijk zijn om uw werk adequaat uit te oefenen. Denk aan specificaties van de producten die u verkoopt, verkoopcijfers van de klanten die u bezoekt, data van de objecten die u onderhoudt.
Didax Drive, de Cloud gebaseerde app van Daxis waarin u alle documenten, foto’s en films kunt plaatsen die u nodig hebt voor de uitoefening van uw werk.
U beschikt over een laptop, tablet of smartphone en een internetverbinding is voorhanden. U logt in op de Didax Drive website met uw naam en wachtwoord. U komt onmiddellijk in uw  eigen omgeving direct waarin de mappen staan waar u toegang tot hebt. In elke map vindt u de documenten die u kunt inzien.
 
Didax Drive wordt centraal ingericht en gemanaged door een administrator die mappen kan aanmaken en gebruikers kan aanwijzen die gebruik mogen maken van de mappen. Tevens kunnen de rechten voor de gebruiker gedefinieerd worden.
Didax Drive beschikt standaard over een pdf reader. Dit biedt de mogelijkheid dat de gebruiker wel het bestand kan inzien, maar niet downloaden. In die gevallen waar u wilt voorkomen dat de gegevens op straat komen te liggen, is dit een ideale oplossing.
 
De Didax Drive cliënt is het softwareonderdeel dat u kunt plaatsen op uw pc om de documenten die u ontwikkeld hebt, te synchroniseren met de Didax Drive in de Cloud. De cliënt software wordt uitgedeeld aan die medewerker die de bestanden mogen wijzigen, schrijven of aanvullen.
 
U kunt een gratis testabonnement aanvragen bij Daxis: verkoop@daxis.nl
U ontvangt dan gratis 5 gb. ruimte in onze Cloudomgeving.
 
25 gb. serverruimte per maand         € 2,50

Account                      per maand         € 2,50

Prijzen ex. btw


 

U kunt een gratis testabonnement aanvragen bij Daxis: verkoop@daxis.nl
U ontvangt dan gratis 5 gb. ruimte in onze Cloudomgeving.

Hosting
Office 365
Tablets
Cloud
Camera beveiliging
Online backup
Digitale aktetas
Telefonie / Voip
Internet
ADSL
VSDL
Glasvezel
Daxis Business Center - Maagdenburgstraat 22 - 7421 ZC Deventer - Tel: 0570-633242 - Fax: 0570-637062 - info@daxis.nl